diumenge, 13 de desembre del 2009

El 13 de desembre diem sí a la independència!

El 13 de desembre diem sí a la independència!  [Països Catalans,  13/12/2009]
Des de Maulets, el jovent independentista i revolucionari, fem una crida a tot el jovent dels més de cent seixanta pobles on s’organitzen consultes a votar afirmativament pel dret a decidir lliurement i sense traves el nostre futur, a votar pel sí a la independència.

Des del passat 13 de setembre, en què Arenys de Munt es va convertir en un gran clam per la llibertat del nostre poble, en nombrosos indrets la preparació de les consultes ha esdevingut un procés que ha il·lusionat milers de persones que a tot arreu del Principat han començat a organitzar-se per un objectiu clar: el dret a l’autodeterminació del nostre poble.

Ni les traves judicials ni els ridículs intents dels feixistes espanyols no han pogut res contra aquest fet: la voluntat de tot un poble treballant en una direcció ben clara. Demà, en els llocs on es concentri la caverna espanyolista, quedarà patent què és tot el que tenen per oferir-nos: anys i anys de cadenes i més cadenes, de negació de la nostra identitat, d’esquarterament de la nostra nació, de repressió, de precarietat… Cal que siguem allà per dir ben clar que plantegem una alternativa de futur, una nova societat sense amos ni cadenes, en la qual puguem viure plenament la nostra cultura i en la nostra llengua, en què catalans del nord, del sud i de mar endins ens tornarem a retrobar, en què puguem construir unes noves relacions socials que posen les persones i no els diners al centre de tot, en què repartirem el treball i la riquesa, en què puguem crear una nova manera solidària de relacionar-nos amb la resta dels pobles del món, lliure d’imperialisme i neocolonialisme…

I aquest missatge el portarem aquelles persones que ens organitzem per fer-ho posible i que hi creiem fermament, i no els polítics de torn que es faran la foto i que tornaran als seus despatxos a encarregar-se que, després de les properes eleccions, tot continui igual. El procés de les consultes ha fet bollir l’olla, i hem de treballar perquè el foc es mantingui ben viu, perquè cal que siguem més els que treballem per aquests objectius. Les consultes poden ser, del cert, un bon tret de sortida.

Maulets ens reafirmem, així mateix, en el nostre compromís amb la lluita per l’alliberament dels Països Catalans, sense cap renúncia. No renunciarem a cap dels nostres objectius: la plena independència nacional lligada indestriablement de la construcció del socialisme i en un marc ben definit: els Països Catalans. Però tampoc renunciarem a cap dels mitjans que ens puguen acostar a aquests objectius, ni a consultes, ni a l’agitació al carrer, a la mobilització permanent i la desobediència als estats i a les seues lleis.

Canya a Espanya, a França i al capital!

Visca la terra!

Maulets, el jovent independentista revolucionari

Països Catalans, 12 de desembre de 2009