dimarts, 15 de desembre del 2009

13 de desembre

Respecte la jornada del passat 13 de desembre, l'assemblea de Maulets de la Garrotxa vol compartir les següents valoracions:
 En primer lloc, felicitar la capacitat d'organització i mobilització de les entitats i voluntaris agrupats a la plataforma "La Garrotxa Decideix", que han permès que els veïns i veïnes de 15 pobles de la comarca hagin pogut expressar lliurement la voluntat de ser un país independent, que tot i les traves i els ridículs intents dels feixistes espanyols hem seguit endavant, i és que per més cadenes que ens posin nosaltres les segarem.
En segon lloc, volem compartir la nostra alegria amb els 4104 garrotxins que donen suport a la independència, ja hagin viscut aquí tota la vida o siguin nouvinguts, que aquesta vegada han pogut votar com cal. Ara, més que mai, podem afirmar que el procés d'alliberament nacional camina imparable amb un ampli suport popular.

I per últim, volem animar a tothom a seguir treballant dia a dia, més enllà dels referèndums, per aconseguir uns Països Catalans lliures, nosaltres no ens conformem amb estatuts que només serveixen per despistar-nos i mantenir-nos encaixats a Espanya o constitucions que no parlen de la nostra nació. El que volem és exercir el dret d'autodeterminació.
Visca la Terra !