diumenge, 1 de gener del 2012

L'Ajuntament d'Olot es posa En Venda.

Avui 28 de desembre l'equip de govern de la ciutat d'Olot ha decidit posar l'ajuntament a la venda i fer uns seguit d'accions d'urgència per tal de atreure inversors. Una comitiva que representava els grans poders econòmics i polítics ha anat des de la plaça major fins l'ajuntament informant de la decisió consistorial a veins/es, i un cop a l'ajuntament també s'ha informat a treballadors i usuaris entregant els darrers pesquins. Finalment s'ha penajt el cartell de "Es Ven" a la façana.
És així com l'assemblea de Maulets de la Garrotxa ha volgut celebrar el dia dels innocents a la capital garrotxina, criticant el desmantellament progressiu dels drets socials i el poc valor i força que té avui dia la democràcia davant els interessos i pressions del gran capital i coorporacions. Durant l'acció s'ha repartit el text de sota les fotos.






L'AJUNTAFEMS D'OLOT ESTÀ EN VENTA!!
Benvolguts/des- L'assemblea de Maulets de la Garrotxa hem descobert que avui, 28 de desembre de 2011 l'Ajuntafems d'Olot s'ha posat a la venda.
Aquesta és una mesura per estalviar el teatre democràtic que no fa més que retrassar la recuperació del creixament. Avui a les 11h del matí es penjarà des de la façana de l'ajuntafems el rètol de “Es Ven” i es mostrarà a diversos inversos les meravelles de l'edifici de Can Joanetes.
Per atraure inversors des d'avui entraran en vigor les darreres decisions consistorials com el canvi de nom d'alguns carrers: així l'Avinguda Santa Coloma passarà a anomenar-se Avinguda Merkozy, o la Plaça Clarà per Plaça Agència Moody's.
Aquestes són altres de les mesures que entreran en vigor des d'avui:
  • Les sales polivalents com el Torín, atès que ja tenen un elevat cost per les entitats de la ciutat, es cediran directament a l'SGAE.
  • Quan haguem acabat de pagar entre tots/es el nou hospital, aquest serà transferit, amb previ concurs, a alguna mútua amiga.
  • L'ajuntament deixarà de presetar serveis socials atès que en aquesta democràcia tothom s'ha espavilat ell mateix, i si no ha sabut aprofitar les oportunitats és només culpa seva.
  • Es simplificaran gestions com la del Padró. Si algú es vol empadronar podrà fer-ho directament obrint un número de compte a qualsevol de les entitats bancàries presents a la CyUtat d'Olot.
  • Els plens d'Olot i els càrrecs polítics seguiran existint, però seran un instrument consultiu, d'atenció a la CyUtadania, i per guardar un mínim de formes democràtiques.
Tot això ara ens pot semblar una innocentada, però tranquils amics meus tots que aviat serà la realitat de cada dia.