dissabte, 19 de novembre del 2011

20-N ABSTENCIÓ

Maulets, el jovent independentista revolucionari hem mantingut al llarg dels temps una posició ben clara en relació amb les eleccions estatals espanyoles i franceses: en coherència amb el combat que com a independentistes sostenim contra aquests estats, per una autodeterminació quotidiana de les nostres vides, no els reconeixem com a marcs d'actuació propis i no els legitimarem amb el nostre vot, tot donant-los carta blanca perquè des de Madrid i París ens administren responent als interessos i la raó de l'Estat i dels mercats, i no dels interessos de les classes populars del nostre poble. Aquesta postura sempre l'hem acompanyat d'una actitud activa, tot fent-ne la màxima difusió i continuant treballant des dels nostres espai.
En línia del que ja han dit altres organitzacions de l'esquerra independentista, seguir el joc a Espanya el 20N és també seguir el joc als dos grans partits espanyols i espanyolistes. Dos partits que, al cap i a la fi, són dues cares d'una mateixa moneda i que es regeixen exclusivament per les regles que marquen els mercats financers. La resta de partits que els i les catalanes podem votar no són més que comparses en aquest circ com ja han demostrat massa sovint.
Així mateix, volem recordar que els joves que volem una nació lliure i una millora real de les nostres condicions de vida no en tenim prou a votar o deixar-ho de fer, hem de sortir al carrer per exigir els nostres drets i ser conseqüents amb les nostres idees: ho hem estat participant en l'organització de les consultes per la independència, participant a les assemblees de pobles i ciutats d'arreu dels Països Catalans, ho serem el dia 17N participant a les vagues d'instituts i universitats, etc. La democràcia i el poder popular cal exercir-los tots els dies de l'any.
Per tot plegat, animem al jovent d'arreu dels Països Catalans ocupats per Espanya a fer campanya per l'abstenció activa, així com també a lluitar en unes èpoques difícils, en les quals les nostres condicions de vida poden empitjorar greument fruit de l'ofensiva neoliberal.

El 20N no legitimis Espanya!