dijous, 20 de gener del 2011

En defensa dels drets socials, Concentració a Olot !

Si nosaltres ens hem posicionat en contra de les retallades, que l’estat i les èlits financeres han aplicat als drets de totes les treballadores, és perquè assegurem que aquestes reformes antidemocràtiques, preses per un govern suposat d'esquerres, ens porten, cada vegada més, cap a una privatització total dels serveis públics, on la patacada forta se l'emportarà la classe treballadora, és a dir, el poble. Això ja passa als Estats Units.
Nosaltres no tolerem questa repetida vulneració dels nostres drets, ni permetem que alguns sindicats venguin el nostre futur, el futur dels joves. Per això, i més, volem que cadascú aporti el seu gra de sorra. Assegurem que de res serveix tenir converses amb crítiques constants cap allò que se'ns imposa, el que realment serveix és sortit al carrer a demostrar que som molts els  qui allò imposat ens descontenta.
D'aquesta manera nosaltres donem suport i col·laborem amb la iniciativa de la CNT, la iniciativa de tirar endavant una concentració reivindicativa i així demostrar que la població olotina rebutja del tot aquestes noves reformes. Així doncs us convoquem a totes el proper divendres 28 de Gener a les 19:00 a la Pça. Rector Ferrer (Davant de St. Esteve).

El proletariat i la ciutadania combativa no farà ni un pas enrera.

Maulets, el Jovent Independentista i Revolucionari.