divendres, 7 de gener del 2011

28-D, Sants Innocents?

El 28 de desembre, dia dels innocents, és tradició enganxar llufes, fer bromes... a amics i anònims. Bancs, caixes, ett's i institucions tenen per (mal) costum allargar la broma els 365 dies de l'any.

Des de Maulets, a la Garrotxa i a la resta del País, denunciem aquesta mala costum, la costum d'enganyar i empobrir al poble, mentre uns pocs esdevenen cada vegada més rics; i és que la crisi l'hem notat tots no? Doncs no, els Bancs no. Per exemple la caixa el 2009 va guanyar 1.500.000.000€, com aquell qui res.

Cal que demostrem el nostre rebuig als enganys del sistema.Cal organitzant-nos per bastir un contra poder popular, veritablament democràtic! I això ho farem juntes, animem a tots/es els veins i veines de la comarca a que s'autorganitzin per bastir la resposta a l'ofensiva neoliberal que'ns retalla, en tots els camps, els nostres drets. Construïm el nostre espai amb les eines que tenim,  per això animem a que hom denuncii , pel mitjà que siga, els excesos que patim la majoria de catalans/es, que quedi clar que n'estem farts, que se'ns prengui el pel.Que aquesta broma no fa cap gràcia!



Fotos dels incocents a Olot.