dissabte, 10 de gener del 2009

Aturem el genocidi a Gaza

Maulets va participa, el passat divendres 9 de gener a la concentració de rebuig a Olot organitzada pels moviments socials i les entitats de la comarca, que tot i la pluja va reunir un centenar de persones a la Plaça Rector Ferrer.

S'hi van encendre unes espelmes, es va llegir un manifest de l'Associació Palestina.cat i un grup de joves de l'Escola d'Art d'Olot van fer un esqueix teatral.

Part del manifest que es va llegir:

PROU COMPLICITAT AMB LA MASSACRE DEL POBLE PALESTÍ

L'exèrcit d'ocupació israelià està cometent una nova massacre a Gaza.
Davant d'aquesta acció no podem quedar-nos de braços plegats. La nostra inacció no pot anar acompanyada per una normal relació entre l'Estat d'Israel i Catalunya. En lloc de pressionar el govern d'Israel per les greus i sistemàtiques violacions de drets humans, crims de guerra, i incompliment del dret internacional, el govern de la Generalitat engega i desenvolupa convenis de cooperació amb l'Estat d'Israel. Ens neguem a ser còmplices de la massacre contra el poble palestí i es per això que fem una crida als nostres governants a que trenquin de manera immediata tots els acords de cooperació i associació amb l'Estat d'Israel.

Mes informació a http://palestina.cat/