dimarts, 17 de maig del 2011

Sobre les municipals


S'apropen les eleccions municipals i aquest any a Olot tenim més quantitat de partits per triar, tants com 9. Però en aquest cas la varietat no ens garanteix la qualitat. Ens atrevim a dir que s'apropa una de les pitjors municipals per la capital garrotxina, ja que el meravellós sistema d'Hont farà que els partits minoritaris tinguin més dificultat per entrar, mentre que els majoritaris puguin continuar engreixar-se i així gaudir de més regidors.

Però apart d'això, quines opcions se'ns ofereix? Doncs bé, podem votar les retallades de CyU, el nazisme de PxC, la falsa esquerra però sí espanyolista del PSOE, el PP que engloba el pitjor d'aquests tres últims, els ecologistes transgènics d'ICV que justifiquen les càrregues als estudiants defensors de l’universitat púlbica, ERC que només ens aporta decepcions, SI sense projectes socials per presentar-se a unes municipals. Ai! que casi se'ns oblida la Nova Catalunya Independent, però bé com que ningú sap d'on ha sortit ni què pretén ben bé...
Per això nosaltres hem cregut oportú donar suport a Alternativa, ja que és qui més s'adequa als nostres principis, uns principis de defensa del territori, d’alliberament nacional i de lluita social, per construir un estat lliure cultivat per persones lliures.



Assemblea de Maulets de la Garrotxa