divendres, 7 de gener del 2011

L’ASSAMBLEA DELS REIS MAGS DE L’ORIENT MITJÀ DECIDEIX PORTAR CARBÓ A DIFERENTS INSTITUCIONS GARROTXINES

Com és caracerístic del 5 de Gener, els rei mags de l’orient mitjà porten a la gent allò que es mereix en funció de com s’ha portat durant l’any.

Així doncs l’assamblea dels reis ha decidit portar carbó al Consell Comarcal i a l’Ajuntament de Sant Jaume del Llierca per la seva interessada actuació pel que fa a la construcció de la nova planta de triatge, del tot innecessària, que s’instalarà a les afores de St. Jaume contra la voluntat dels pobles afectats.

A l’ajuntament d’Olot per la discriminació que sufreixen dia dia les organitzacions sense ànim de lucre, ja sigui excloent les entitats polítiques, religioses o sindicals de les barraques, o fins a l'extrem de no contestar les mocions que presentades. A més, cal recordar la mala inversió del diner públic al nucli antic que, a part de no ser quelcom prioritari, ha superat els fons previstos (com en el cas de l'arxiu) i a més a destrossat paissatges típics olotins, com era l'antic Firalet o el parc Puig del Roser. Tampoc oblidarem que ara faran pagar a les persones per tenir mascota.


A l’Ajuntament de Castellfollit per l’il·legalitat del nou edifici de l’ajuntament, que a part de malgastar temps i diners (30.000€) es treuen les culpes diguent que la denuncia del veí és per causes personals i que la llei que el fa il·legal no és com hauria de ser.

I finalment a l’Ajuntament de Montagut i Oix per la mala priorització dels serveis pels veïns.




Atentament, Maulets de la Garrotxa