dissabte, 18 de desembre del 2010

Aquest ajuntament discrimina el jovent (independentista).

El passat 18 d'octubre a les 17:50 l’assemblea de Maulets de la Garrotxa vam entrar una instància a l'Ajuntament d'Olot on exposàvem la voluntat d'organitzar la revetlla de cap d'any a la, llavors encara per inaugurar ,sala El Torín. A la instància només demanàvem fer una reunió amb els responsables de l’àrea encarregada d'El Torín per tal de poder exposar la idea i saber quines són les condicions d'ús de la nova sala. En principi volíem organitzar un sopar, una cercavila del Torin a Sant Esteve per menjar els raïms i acabar amb un concert de música, diguem-ne, intergeneracional. S'ha de dir que per tirar endavant un acte d'aquestes característiques és necessita molt temps, i més si tenim en compte que som una entitat exclosa de les barraques i que, per tant, no tenim cap font d’ingressos més o menys estable. Doncs bé, a dia d'avui, 14 de desembre, encara no se'ns ha contestat. Quan passa una vegada pots creure que és un error, però ja portem temps així. Volem remarcar una altra ocasió la qual era per entrar a la Comissió de Festes, és l'únic que demanàvem i se'ns va dir que quan comencessin les reunions ens avisarien, un any després encara estem esperant.
Aquest silenci el trobem una falta de respecte totalment inacceptable. Des de Maulets lamentem aquesta actitud, la considerem poc democràtica, i poc transparent, d'un temps ençà sembla que a Olot el psc-PSOE s'ha cregut amo i senyor de la ciutat, discrimina aquelles entitats, col·lectius i persones que no van d'acord amb la seva voluntat, sobretot si aquestes tenen un contingut crític que supera el seu suposat discurs d'esquerres. Actualment per segons quines entitats/col·lectius resulta més fàcil desenvolupar-se fora de la ciutat d'Olot que no pas en la mateixa. Els equipaments públics que paguem tots els ciutadans d'Olot, amb els nostres impostos, no estan a la lliure disposició de tota la ciutadania com hauria de ser, passen primer pel sedàs del que el PSOE considera interessant i políticament correcte, com ens ha acabat de quedar clar, i damunt de tot existeixen taxes, mini impostos i exigències que no sempre són fàcilment assumibles per les entitats sense ànim de lucre, quelcom que des d'aquí volem denunciar. Maulets darrerament vam organitzar un acte contra la constitució espanyola a Argelaguer, on el tracte va ser molt diferent i ho agraïm, tant a l'ajuntament com a les persones que ens van ajudar. L’èxit d'aquesta jornada demostra no només la nostra capacitat organitzativa, sinó que el que fem i proposem genera interès i il·lusió.
"Senyors", per més traves que ens posin, o per més que intentin fer veure que no existim, nosaltres seguirem aquí, perquè els hi agradi o no som una realitat a la comarca. Esperem que el mes de maig hi hagi un canvi al consistori Olotí, però que sigui quin sigui, que aquest entengui quina és la pluralitat de pensaments de la ciutat i en respecti la seva diversitat associativa.
Maulets de la Garrotxa.