dijous, 29 d’abril del 2010

Consideracions respecte les consultes del 25 d'abril.

L'Assemblea de Maulets de la Garrotxa vol fer les següents consideracions respecte les consultes populars organitzades a la Garrotxa per la independència de la nació catalana.

En primer lloc, volem felicitar al conjunt de la població garrotxina per l'acte de democràcia que ha realitzat durant aquests mesos des del 13 de desembre -data en que les consultes per la independència de la nació catalana van arribar a la comarca- fins el passat 25 d'abril, dia en que es culminava el procés engegat per les entitats i persones adherides a "La Garrotxa Decideix"

En segon lloc, volem manifestar el nostre desacord en els canvis que ha sofert la consulta d'Olot respecte la resta de consultes que ha dut a terme "La Garrotxa Decideix". No compartim ni en la forma, ni en el fons els canvis de pregunta, manifest i iconografia que utilitza "La Garrotxa Decideix" i  que no van ser consultades a les 116 entitats adherides. En aquest cas, creiem que la Junta de"La Garrotxa Decideix" no ha estat a l'altura de l'exercici de democràcia que hem dut a terme tots aquestes mesos.

Per últim, animar a tots els garrotxins a seguir treballant per la independència dels Països Catalans, ja que creiem que la consecució dels nostres objectius no vindran només per referèndums, sinó amb la lluita diària a casa, a la feina, a l'escola, al carrer i a tot arreu, per fer augmentar la consciència nacional i social i avançar cap a una societat més justa, solidària i lliure!

Visca la Terra!


Assemblea de Maulets de la Garrotxa
26/04/2010